Τακτικό Μηνιαίο Σεμινάριο Ενεργοποίηση Δύναμης© με NLP

“Το σύμπαν είναι γεμάτο μαγικά πράγματα που περιμένουν υπομονετικά να οξυνθεί η διάνοιά μας για να ανακαλυφθούν.” Ιndel Folps

Το μηνιαίο σεμινάριο στοχοθεσίας Ενεργοποίηση Δύναμης έσβησε τα δεύτερα κεράκια του προσφάτως, διανύει πλέον το τρίτο έτος του και συνεχίζει σταθερά να παρέχει αυτό ακριβώς που υπόσχεται:

Ένα  εξαιρετικό μέσο με το οποίο μπορείτε να υλοποιήσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας!!!Την πιο αποδοτική σα μηνιαία συνήθεια.

“Και έρχεται η στιγμή που αναρωτιέσαι πόσο πιο διαφορετική μπορεί να είναι η Ενεργοποίηση Δύναμης, πόσα περισσότερα να ανακαλύψεις για εσένα….. και έρχεται η Ελίνα να σου απαντήσει και να σου δείξει πολλάαααααα ακόμα …. Για ακόμα μια φορά μοναδική εμπειρία, έντονη με σημασία ! Ο ορισμός της Ενεργοποίησης!! Ευχαριστούμε πολύ…. και περιμένουμε…” Κ. Α.

Περιεχόμενα Ενεργοποίησης Δύναμης Για τους μυημένους της Ενεργοποίησης συνεχίζουμε με ασκήσεις ανάπτυξης της ιδιότητας να πετυχαίνουμε τους στόχους μας αβίαστα και να βελτιώνουμε όλο και περισσότερο την ποιότητα της ζωής μας.

Για εσάς που θα έρθετε για πρώτη φορά και θέλετε να μάθετε τη δομή της Ενεργοποίησης Δύναμης, το σεμινάριο είναι ως εξής:

–> Εμπεριέχει ένα μέρος Life Coaching το οποίο θα σας βοηθήσει να φύγετε με εργαλεία τα οποία θα σας συνοδέψουν ομαλά στην υλοποίηση των στόχων σας.

–> Ένα μέρος NLP (Ασκήσεις Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τους δισταγμούς και τις περιοριστικές συνήθειες και να τις αναδείξετε σταδιακά τον πιο δυνατό, όμορφο και υγιή εαυτό σας.

–> Δημιουργικούς Οραματισμούς για υλοποίηση των βαθύτερων επιθυμιών σας.

–> Αρκετή Συναισθηματική & Κοινωνική Νοημοσύνη για τη θεμελίωση πιο ισορροπημένων και ευτυχισμένων σχέσεων με τους αγαπημένους σας,

–> Λίγη Πυθαγόρεια Φιλοσοφία και άλλες σπουδαίες σχολές σκέψεις που κάνουν θαύματα στο να πλησιάσουμε και να ξεδιπλώσουμε όλη τη δύναμη που ήδη υπάρχει μέσα σας.

Στόχος και σκοπός μου:

Να ενεργοποιήσει ο κάθε ένας την δυνατότητα του να υλοποιήσει τους πιο όμορφους στόχους του ως μέρος της καθημερινής λειτουργίας του. 

Ημερομηνίες:

Σεμινάριο ΝLP Life Coaching,  Ενεργοποίηση Δύναμης©

 

Μηνιαίο Σεμινάριο Υλοποίησης Στόχων:

Ενεργοποίηση Δύναμης© Mαίου

Κυριακή 29 Απριλίου 10:30 -13:30

Ενεργοποίηση Δύναμης© Ιουνίου

Τετάρτη 30 Μαϊου 19:00 – 22:00

Ενεργοποίηση Δύναμης© Ιουλίου

Τετάρτη 27 Ιουνίου 19:00 – 22:00

Ενεργοποίηση Δύναμης© Αυγούστου

Τετάρτη 25 Ιουλίου 19:00 -22:00

Ενεργοποίηση Δύναμης© Σεπτεμβρίου

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 19:00 – 22:00

____________

Συμμετοχή σε μεμονωμένη συνάντηση: 60 ευρώ

Τιμή εξάμηνου προγράμματος: 240 ευρώ (Κέρδος 120 ευρώ!)

Σημείωση: Τα σεμινάρια υλοποίησης στόχων, Ενεργοποίηση Δύναμης© αφορούν μέλη της ΕνΕλπίς ή προχωρημένα μέλη της Ενεργοποίησης Δύναμης. Κάποιος που θα ήθελε να ξεκινήσει από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσει από το Επίπεδο 1 της ΕνΕλπίς.

 

Βήμα 1: Καταθέτετε τη συμμετοχή σας στον λογαριασμό τραπέζης.

Βήμα 2: Στέλνετε email στο elina@lifecoachelina.com με τα στοιχεία της κράτησης σας και το τμήμα που προτιμάτε, για να ολοκληρωθεί η κράτηση σας.

Σημαντικές Πληροφορίες:
1. Τα τμήματα  έχουν περιορισμένο αριθμό θέσεων και ενδέχεται να εξαντληθούν οι θέσεις σύντομα.

2. Λογιαριασμός Κατάθεσης Συμμετοχής:
Εθνική Τράπεζα
Δικαιούχος Ελισάβετ Γιαχαλή Aριθμός λογαριασμού 197/604645-29,
ή μέσω ίντερνετ με iban: GR9201101970000019760464529

Σε περίπτωση μεταφοράς του ποσού από άλλη τράπεζα υπολογίστε +4 ευρώ έξοδα τραπέζης.

3. Το σεμινάριο προορίζεται για την προσωπική ανάπτυξη των συμμετεχόντων και δεν έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή μέρους ή ολόκληρου του σεμιναρίου για εμπορικούς σκοπούς, σε τάξη ή σεμινάρια ή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σε αντίθετη περίπτωση η εισηγήτρια διατηρεί τι δικαίωμα της αποζημίωσης του 20πλάσιου της συνολικής αξίας του σεμιναρίου το οποίο καθορίζεται από το σύνολο των συμμετοχών επί την τιμή συμμετοχής τους στο εκάστοτε σεμινάριο. Με τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο αποδέχεστε τους παραπάνω όρους.

Πολιτική αναβολών:Σε περίπτωση εκτάκτου γεγονότος η συμμετοχή σας μπορεί να μεταφερθεί για την επόμενη Ενεργοποίηση Δύναμης. Σημαντική προϋπόθεση είναι η ενημέρωση τουλάχιστον 5 ημερών ΠΡΙΝ την ημέρα του σεμιναρίου, έτσι ώστε να μπορεί να διατεθεί η θέση σε κάποιον άλλον.

Είπαν για το σεμινάριο:

(Ελίνα)..πραγματικά συγχαρητήρια για το γεγονός ότι μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και με την ομάδα γεμάτη ανθρώπους από τόσο διαφορετικούς κόσμους, έχεις καταφέρει να κάνεις τόση διαφορά στην ποιότητα της ζωής τους.
Στ. Σ

“Παλιά ονειρευόμουν να υπήρχε ένας μαγικός τρόπος να βγουν από το κεφάλι μου όλες οι σκέψεις που με οδηγούσαν σε πράξεις που μετάνιωνα…Μερικά χρόνια μετά και με τη βοήθεια της υπέροχης Ελίνας μου και του NLP καταφέραμε να βγάλουμε όλες τις “κακές” σκέψεις και κάναμε χώρο για να φυτέψουμε μέσα “καλές”.”

Aντωνία Β.

“Αυτο που διαπιστωσα σε αυτην την φορα ειναι οτι οι ενεργοποιησεις λειτουργουν αρθροιστικα! Παραγεις ενα αποτελεσμα τη μια φορα και την επομενη αυτο ενυνδυναμωνεται κ εξελισεται!! Επισης, το nlp οχι μονο απελευθερωνει συναισθηματικα κ επαναπρογραμματιζει αλλα ομορφαινει κιολας- φυσικο botox ομως!!! Δε προκειται να ξαναχασω καμια!!”
Νίκη Μ.

Και έρχεται η στιγμή που αναρωτιέσαι πόσο πιο διαφορετική μπορεί να είναι η Ενεργοποίηση , πόσα περισσότερα να ανακαλύψεις για εσένα….. και έρχεται η Ελίνα να σου απαντήσει και να σου δείξει πολλάαααααα ακόμα …. Για ακόμα μια φορά μοναδική εμπειρία, έντονη με σημασία ! Ο ορισμός της Ενεργοποίησης!! Ευχαριστούμε πολύ…. και περιμένουμε……
Κ. Α.