About Elina Giachali

Eλίνα Γιαχαλή 

NLP Life & Business Coach, Speaker, Writer,  Entrepreneur

Η Ελίνα Γιαχαλή (επιλεγμένη μέσα στους 20 World Class Entrepreneurs στο βιβλίο Your Path to Business Success by Howard Fox) πιστεύει ότι οι όλοι οι άνθρωποι έχουν μέσα τους ακατέργαστο το ταλέντο της θετικής αλλαγής.  Aυτό που χρειάζεται είναι να το αναπτύξουν από απλό ταλέντο σε καθημερινή δεξιότητα και τρόπο λειτουργίας.

Ως εκ τούτου, βοηθάει εκείνους που την εμπιστεύονται να υλοποιήσουν τους προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους τους μέσα από το δρόμο της στρατηγικής στοχοθεσίας και της σύνδεσης με την εσωτερική τους δύναμη και σοφία χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της αυτογνωσίας, της νευροεπιστήμης, του νευρογλωσσικού προγραμματισμού και του life coaching.

Διδάσκει και εκπαιδεύει ενήλικες για πάνω από εφτά χρόνια. Έχει κάνει πάνω από 2,000 ώρες Coaching και έχει μιλήσει σε ακροατήρια άνω των 300 ετόμων, από πολλές και διαφορετικές κουλτούρες. Έχει κάνει  πάνω από 150 σεμινάρια και εργαστήρια αυτογνωσίας και υλοποίησης στόχων και έχει εμψυχώσει πολύ μεγάλα κοινά. Προσφάτως ήταν καλεσμένη στα Tedx Patras για ένα εργαστήριο Επίτευξης Στόχων.

Tις γνώσεις της στην εκπαίδευση ενηλίκων τις έχει πάρει από μια ευρεία γκάμα σπουδών, και αυτό της δίνει τη δυνατότητα να έχει μια σφαιρική και παράλληλα βαθιά προσέγγιση των θεμάτων με τα οποία δουλεύει.

Ως NLP Life Coach πιστοποιήθηκε από την Διεθνή Κοινότητα Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού μέσω της NLP Global Training στην Ολλανδία.

Tις γνώσεις της στην επιχειρηματικότητα και το Marketing τις απέκτησε από τις σπουδές της στο Ελληνοαμερικάνικο Κολέγιο Deree, όπου έκανε Bachelor πάνω στο Business Administration με major στο Marketing Management.

Tις γνώσεις της στο Life Coaching μέσω του Kingstown College, Πιστοποιημένου από τον ICF.

Έχει κάνει την διπλωματική της στη Νευρογλωσσολογία και την Ψυχογλωσσολογία μέσω του πανεπιστημίου του Cambridge. (RSA DOTE 2001)

Μπορεί κάποιος να συνδεθεί με την Ελίνα Γιαχαλή με τους εξής τρόπους:

Μέσω του website:http://lifecoachelina.com/

Μέσω email: elina@lifecoachelina.com

Στην Linkedin: http://www.linkedin.com/pub/elina-giachali/30/153/833

Στο Facebook: https://www.facebook.com/life.coach.elina

“Η Ελίνα Γιαχαλή είναι ένας ειλικρινής άνθρωπος, δάσκαλος και μαθητής ταυτόχρονα, μπορείς εύκολα να επικοινωνήσεις μαζί του, έχει αρχές και προοδευτικό μυαλό, είναι καλά οργανωμένη, έχει χιούμορ και χαρίζει σε όλους ένα μεγάλο χαμόγελο.”

‘Αρης Μιχαλάτος

Διαχειριστής Κεφαλαίων NTL Fund

 

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΛΙΝΑ?

1

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Ελίνα Γιαχαλή είναι ένας άνθρωπος με γνώσεις που πηγαίνει πέρα από τα δεδομένα και τις θεωρίες και πραγματικά καταφέρνει να κάνει μια καλή χρήση των πηγών της και επηρεάσει και να παρακινήσει το κοινό της θετικά.
Είναι μια χαρισματική ομιλήτρια η οποία θα μιλήσει με κεντρικό σημείο της ανάγκες σου και μια καλά ενημερωμένη επαγγελματίας η οποία ακολουθεί τις τελευταίες δυναμικές και εξελίξεις της κοινωνίας και τις τάσεις της αγοράς.
Η Ελίνα είναι ο άνθρωπος κλειδί για εκείνον που επιθυμεί να έχει έναν ομιλητή ο οποίος θα παρακινήσει το κοινό τους και θα τον εμπνεύσει να προβεί στην διαδικασία θετικών αλλαγών.

Φερέοικος Χέλιξ

2

ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ

Η Ελίνα είνα μια χαρισματική coach. Καθώς έχει πολυετή πείρα στην διδασκαλία, έχει το χάρισμα να βοηθάει τους ανθρώπους να αλλάξουν και να βελτιώσουν την ζωή τους.

Στην αρχή, μπορεί να σε καθοδηγήσει να αλλάξεις τις σκέψεις σου, κάτι το οποίο μπορεί να αλλάξει την ζωή σου. Έχει επίσης χιούμορ, κάτι που κάνει την όλη διαδικασία πολύ ευχάριστη. Έχω παρευρεθεί σε δυο εργαστήρια της στα οποία πέρασα πολύ όμορφα αλλά παράλληλα πήρα πρακτική σοφία την οποία χρησιμοποιώ κάθε μέρα.

Είναι μια αληθινή επαγγελματίας και αυτό που βρίσκω οτι την ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους είναι φυσική της τάση να νοιάζεται πραγματικά για τους ανθρώπους. Κατά την γνώμη μου αυτό είναι αυτό που με κάνει να επιλέγω πως θα προσλάμβάνω έναν επαγγελματία. Το πραγματικό ενδιαφέρον για τον άνθρωπο, το πραγματικό ενδιαφέρον για εμένα.

Συνεπώς, πραγματικά συστήνω την Ελίνα Γιαχαλή.

Χρήστος Κυλιακούδης
Website Owner, Business Enterpreneur

3

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

H Ελίνα Γιαχαλή δεν είναι απλά μια coach. Έχει την προσωπικότητα που σε εμπνέει να συντονιστείς με την διάθεση της.

Στα εργαστήρια της είναι επαγγελματίας αλλά ταυτόχρονα βοηθάει τους άλλους να μαθαίνουν χωρίς να γίνεται πιεστική ή ‘δασκαλίστικη’. Η καλώς εννοούμενη ελαφρότητα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να πάνε σπίτι και να σκεφτούν, να καταλάβουν και να προβούν σε προσωπικές αλλαγές πάνω στα θέματα που δουλέψανε.

Σύλβια Κράεμμερ
Δυνατά χαρακτηριστικά: Εξαιρετικά αποτελέσματα, Προσωπικότητα, Ειδίκευση

4

ΓΝΗΣΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Να αποδέχεσε και να εκτιμάς τους ανθρώπους που στέκονται στο πλάι σου και σε στηρίζουν.

Παρακολούθησα την Ελίνα σε ένα εργαστήριο της και με ενέπνευσε ο τρόπος με τον οποίον παρουσιάζει τις σκέψεις της. ΄Ηταν πράγματι καθηλωτικός και εμπεριστατωμένος.
Η Ελίνα σε καλεί να την ακούσεις και να εφαρμόσεις τις συμβουλές της για μια θετική και αισιόδοξη αντιμετώπιση. Εύχομαι οι περισσότεροι φίλοι μου να έχουν την ευκαιρία να εμπιστευτούν την αυθεντική καθοδήγηση της στα θέματα ζωής.

Θεόδωρος Κατσανός