ΝLP Life Coaching

Tην επόμενη στιγμή σου ή θα την επενδύσεις ή θα την ξοδέψεις.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μέση οδός.

Γνωρίζεις αν θα την επενδύσεις εαν αυτό που θα κάνεις βάζει ένα ακόμη λιθαράκι προς τη βελτίωση της ζωής σου.

Γνωρίζεις αν θα την ξοδέψεις εαν αυτό που θα κάνεις είναι ένα μια ρουτίνα ή συνήθεια που προέκυψε, από τον καιρό, από την ανάγκη σου να ξεφύγεις από την πραγματικότητα ή από έναν δρόμο που κάποτε επέλεξες αλλά που δεν σε εξφράζει πια.

Μαζί μου η αλήθεια είναι οι πρώτες επιλογές σου θα πολλαπλασιαστούν.

Το Coaching μαζί μου θα σε κάνει σταδιακά να αντλείς όλο και μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη ζωή σου μέσα από συνήθειες και στρατηγικές που θα γίνουν ο αυτοματοποιημένος τρόπος λειτουργίας σου. Το να πετυχαίνεις τους στόχους σου θα γίνει μέρος της φύσης σου.

Η αλήθεια ωστόσο είναι το ότι εγώ δεν θα κάνω κάτι μαγικό. Το να πετυχαίνεις τους στόχους σου είναι ΗΔΗ μέρος της φύσης σου.

Παρόλαυτα, αυτή τη στιγμή αυτή η ιδιότητα σου είναι καλά σκεπασμένη. Σκεπασμένη από τους προγραμματισμούς της οικογένειας ή της κοινωνίας, από τη δική σου μικρή φωνούλα μέσα σου που αμφιβάλει για το αν μπορείς και…κυρίως για το αν το αξίζεις.

Η συνεργασία μαζί μου θα σε βοηθήσει να δεις από κοντά, με διαύγεια τη δύναμη σου και τις βαθύτερες αρετές σου. Nα τις βγάλεις στο φως και να μπορέσεις να δημιουργήσεις τη ζωή που επιθυμείς και που βαθιά μέσα σου εύχεσαι να ζήσεις.

Εσύ το μόνο που χρειάζεται να αποφασίσεις είναι το αν η επόμενη στιγμή σου θα είναι επένδυση ή ξόδεμα για το μέλλον σου!

Με εκτίμηση,

Ελίνα Γιαχαλή

Γνώμες από προηγούμενους Coachees:

Στην δίχρονη παρακολούθηση των μαθημάτων ,στην Ενεργοποίηση δύναμης και το μονοετές course του Eν-Ελπίς, από την Ελίνα Γιαχαλή απέβη πολύ καρποφόρα και εποικοδομητική.

Η μεταδοτικότητά της ήταν σε τέτοια επίπεδα που όλη η ομάδα προχωρούσε με εκπληκτική πρόοδο κάτω από την συνεχή παρακολούθησή της και συντονισμό.

Τα εργαλεία που μας έδωσε ήταν  τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο εφαρμόσιμα και επιτυχή για την υλοποίηση των στόχων μας.

Το επίπεδο αυτογνωσίας και αποδοχής του εαυτού μας μέσα από πρακτικά εργαλεία χωρίς ιδιαίτερες και βαθιές ψυχαναλυτικές διαδικασίες έφτασε σε αρκετά υψηλό επίπεδο με άμεσα αποτελέσματα αλλά παρακολουθώντας πιστά την διδασκαλία της και τις εφαρμογές της.

Πάντα μας ενέπνεε εμπιστοσύνη , αποδοχή , ειλικρίνεια καθαρότητα και ύψιστο πνευματικό επίπεδο.

Η μεθοδικότητα της διδασκαλίας της και οι ενεργητικοί διαλογισμοί της μας οδήγησε στο να γνωρίσουμε το φωτεινό κομμάτι του εαυτού μας.

Προσωπικά της εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για όλα όσα έμαθα και μου έδωσε την ευκαιρία να βγάλω στην επιφάνεια πλευρές του εαυτού μου παραμελημένες και ανενεργές. Μου υπέδειξε  να πιστεύω στην αξία μου και την αποδοχή του εαυτού μου καθώς και πώς να κάνω πραγματικότητα τα όνειρά μου και τα ιδανικά μου.

Επίσης σε ατομικές συνεδρίες μαζί της εξέφρασε την ενσυναίσθησή της με διακριτικό και υπέροχο τρόπο ώστε να με οδηγήσει  να βρω τα χαμένα κομμάτια του εαυτού μου και να νοιώσω πάλι δυνατή και ισορροπημένη.

Η πίστη η επιμονή και η υπομονή είναι βασικά στοιχεία για να πραγματοποιηθούν τα πάντα στην ζωή μας. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!!

Προτείνω ανεπιφύλακτα την διδασκαλία της και την ευγενική ,φωτεινή προσωπικότητά της. Ως επαγγελματίας εργάζεται με υπευθυνότητα και δύναμη για το ανώτερο καλό μας!!!

Με τιμή και εκτίμηση

ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΤΣΑΜΗ

Kτηματομεσήτρια

Προσέλαβα την Ελίνα Γιαχαλή ω Life Coach πριν από μια σημαντική συνέντευξη για δουλειά. Ήμουν στρεσσαρισμένη και αισθανόμουν ανασφάλεια και αγωνία πριν από το επερχόμενο ραντεβού, το οποίο ήταν εξαίχουσας σημασίας για την καριέρα μου. Η Ελίνα κατάφερε να με κάνει να ελέγξω τα επίπεδα του άγχους μου και επίσης με βοήθησε να αποκτήσω μια καθαρή εικόνα των πραγματικών δυνατοτήτων της προσωπικότητας μου. Δουλέψαμε μαζί πάνω στην αύξηση της αυτοπεποίθησης μου γενικά. Όπως μπορείτε να φανταστείτε όχι μόνο πήρα την δουλειά της προτίμησης μου αλλά επίσης έμαθα να διαχειρίζομαι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μου πολύ καλύτερα.

May 2011

Human Resources Department Tsakos Shipping Company

Νίκη Μαργέλη

Απευθύνθηκα στην Ελίνα Γιαχαλή για την κόρη μου λίγο πριν να δώσει πανελλήνιες. Για πολύ καιρό το μυαλό της ήταν μόνιμα απασχολημένο με τις εξετάσεις και το άγχος είχε αρχίσει να την εξαντλεί. Ένιωθα ότι πολύ σύντομα δεν θα μπορούσε να συγκεντρώθει και ότι θα πήγαιναν οι κόποι της άδικα. Είχα την τύχη να γνωρίζω την δουλειά που κάνει η Ελίνα και έτσι την κάλεσα για να δω αν θα μπορούσε να μας βοηθήσει.

Το ένστικτο μου με έβγαλε αληθινή! Μέσω ασκήσεων που έκανε κατάφερε να μειώσει το στρες του παιδιού και μάλιστα την έμαθε πως να το κάνει κα μόνη της. Επίσης την βοήθησε να χρησιμοποιεί καλύτερα τον χρόνο της έτσι ώστε να ξεκουράζεται περισσότερο χωρίς να πηγαίνουν πίσω οι υποχρεώσεις της. Η κόρη μου κατάφερε να πάει στις εξετάσεις όχι μόνο προετοιμασμένη αλλά και ψύχραιμη! Η προσπάθειες όλων μας στέφθηκαν με επιτυχία, καθώς η κόρη μου όχι μόνο πέρασε στην σχολή της επιλογής της (Λογιτικό και Χρηματοικονομικό Τμήμα Πανεπιστημίου Αθηνών – ΑΣΟΕΕ). Mετά το coaching είναι εμφανώς πιο αισιόδοξη και πιο δυνατή!

Ροζ Μαρί Μοϋσιάδου
“ΡΟΖ ΜΑΡΙ Ρολόι-Κόσμημα Village Park”

Σκέψου να είχες την υποστήριξη κάποιου ο οποίος νοιάζεται για την επιτυχία σου τόσο όσο εσύ, ο οποίος θα σε ρωτούσε εξαιρετικές ερωτήσεις για να σε ενθαρρύνει να αναδείξεις όλο το δυναμικό σου και να βρεις λύσεις που δεν γνώριζες ότι είχες.

Κάποιον ο οποίος θα σε προκαλούσε να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να δεις από διαφορετικές οπτικές και διαστάσεις.

Αυτό είναι το Coaching!

Το coaching όταν χρησιμοποιείται αποτελεσματικά είναι σαν ένα laser στη σκέψη σου το οποίο κόβει την αναβολή και σου γεννάει άμεσα τη διάθεση για δράση.

Το Coaching είναι το πιο γρήγορο μέσο ανάπτυξης. Ο λόγος είναι το ότι δίνει αποτελέσματα και βοηθάει να βελτιωθεί η απόδοση και η παραγωγικότητα… με την προϋπόθεση ότι γίνεται σωστά.

Το Coaching:

  •  Βελτιώνει την αυτοεκτίμηση και την αυτογνωσία σου.
  •  Βελτιώνει σημαντικά  την επικοινωνία σου με τους άλλους.
  •  Σε βοηθάει να αποκτήσεις σαφή κατεύθυνση.
  •  Σε βοηθάει να αποκτήσεις καθαρή σκέψη και να αναδείξεις όλο το δυναμικό σου.

Το Coaching δίνει την ευκαιρία να πεις φωναχτά πράγματα σε ένα ασφαλές περιβάλλον τα οποία δεν θα έλεγες ποτέ σε έναν υποκειμενικό ακροατή.

Σκέψου κάποιον ο οποίος υποστηρίζεται και ενθαρρύνεται από έναν Coach να ανεβάζει τον πήχη και να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Αυτός ο άνθρωπος θα γίνει πιο σαφής σχετικά με το τι θέλει, πιο ενεργοποιημένος να αναπτυχθεί και να αναλάβει δράση να πάει τον εαυτό του μπροστά και να καταφέρει περισσότερα από όσα νόμιζε ότι μπορεί.

Τώρα σκέψου μια ολόκληρη ομάδα να δουλεύει έτσι, έχοντας την ίδια υποστήριξη. Σκέψου μια ολόκληρη πόλη! Έναν ολόκληρο οργανισμό!
Η επίδραση του Coaching είναι τεράστια!

Με εκτίμηση,

Ελίνα Γιαχαλή