Τακτική Μηνιαία Ενεργοποίηση Δύναμης© με NLP

“Το σύμπαν είναι γεμάτο μαγικά πράγματα που περιμένουν υπομονετικά να οξυνθεί η διάνοιά μας για να ανακαλυφθούν.” Ιndel Folps

Το μηνιαίο σεμινάριο στοχοθεσίας Ενεργοποίηση Δύναμης έσβησε τα δεύτερα κεράκια του προσφάτως και συνεχίζει σταθερά να παρέχει αυτό ακριβώς που υπόσχεται:

Ένα  εξαιρετικό μέσο με το οποίο μπορείτε να υλοποιήσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας!!!

 

Περιεχόμενα Ενεργοποίησης Δύναμης

Για τους μυημένους της Ενεργοποίησης συνεχίζουμε με ασκήσεις ανάπτυξης της ιδιότητας να πετυχαίνουμε τους στόχους μας αβίαστα και να βελτιώνουμε όλο και περισσότερο την ποιότητα της ζωής μας.

Για εκείνους που θα έρθουν για πρώτη φορά και θέλουν να μάθουν τη δομή της Ενεργοποίησης Δύναμης, το σεμινάριο είναι ως εξής:

–> Εμπεριέχει ένα μέρος Life Coaching για τακτοποίηση στόχων και επίτευξη διαύγειας σκέψης.

–> Ένα μέρος NLP (Ασκήσεις Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού οι οποίες βοηθούν να ξεπεράσουμε περιοριστικές συνήθειες και να τις αντικαταστήσουμε με πιο υγιείς και αποτελεσματικές.

–> Δημιουργικούς Οραματισμούς για υλοποίηση

–> Αρκετή Συναισθηματική & Κοινωνική Νοημοσύνη για δημιουργία πιο ισορροπημένων και ευτυχισμένων σχέσεων,

–> Λίγη Πυθαγόρεια Φιλοσοφία και άλλες σπουδαίες σχολές σκέψεις που μπορούν να μας βοηθήσουν να πλησιάσουμε και να ξεδιπλώσουμε όλη τη δύναμη που ήδη υπάρχει μέσα μας.

Στόχος και σκοπός μας: Να ενεργοποιήσει ο κάθε ένας από εμάς την δυνατότητα της ψυχής του να του προσφέρει ευδαιμονία για όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Ημερομηνίες:

Ενεργοποίηση Μαΐου: Σάββατο 6Μαΐου, 18:30 – 21:00

Ενεργοποίηση Ιουνίου: Σάββατο 28 Μαΐου, 18:30 – 21:00

Ενεργοποίηση Ιουλίου: Παρασκευή 1 Ιουλίου 18:30 -21:00

Ενεργοποίηση Αυγούστου: Δευτέρα 1 Αυγούστου, 18:30 – 21:00

Ενεργοποίηση Σεπτεμβρίου: Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 18:30 – 21:00

Ενεργοποίηση Οκτωβρίου: Σάββατο 1 Οκτωβρίου 18:30 – 21:00

 

Τοποθεσία: Ροβέρτου Γκάλλι 9, Αθήνα. (Εξυπηρετεί το μετρό Ακρόπολις.)

Προκράτηση: 40 ευρώ / άτομο, 2 ή περισσότερα άτομα: 35 ευρώ / άτομο

Κανονική συμμετοχή: 50 ευρώ/ άτομο, 2 ή περισσότερα άτομα: 45 ευρώ/ άτομο

Διαδικασία Κράτησης:

Βήμα 1: Καταθέτετε τη συμμετοχή σας στον λογαριασμό τραπέζης.

Βήμα 2: Στέλνετε email στο elina@lifecoachelina.com με τα στοιχεία της κράτησης σας και το τμήμα που προτιμάτε, για να ολοκληρωθεί η κράτηση σας.

Σημαντικές Πληροφορίες:
1. Τα τμήματα  έχουν περιορισμένο αριθμό θέσεων και ενδέχεται να εξαντληθούν οι θέσεις σύντομα.

 

2. Λογιαριασμός Κατάθεσης Συμμετοχής:
Εθνική Τράπεζα
Δικαιούχος Ελισάβετ ΓιαχαλήAριθμός λογαριασμού 197/604645-29,
ή μέσω ίντερνετ με iban: GR9201101970000019760464529

Σε περίπτωση μεταφοράς του ποσού από άλλη τράπεζα υπολογίστε +4 ευρώ έξοδα τραπέζης.

3. Το σεμινάριο προορίζεται για την προσωπική ανάπτυξη των συμμετεχόντων και δεν έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή μέρους ή ολόκληρου του σεμιναρίου για εμπορικούς σκοπούς, σε τάξη ή σεμινάρια ή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σε αντίθετη περίπτωση η εισηγήτρια διατηρεί τι δικαίωμα της αποζημίωσης του 20πλάσιου της συνολικής αξίας του σεμιναρίου το οποίο καθορίζεται από το σύνολο των συμμετοχών επί την τιμή συμμετοχής τους στο εκάστοτε σεμινάριο. Με τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο αποδέχεστε τους παραπάνω όρους.

Πολιτική αναβολών:Σε περίπτωση εκτάκτου γεγονότος η συμμετοχή σας μπορεί να μεταφερθεί για την επόμενη Ενεργοποίηση Δύναμης. Σημαντική προϋπόθεση είναι η ενημέρωση τουλάχιστον 5 ημερών ΠΡΙΝ την ημέρα του σεμιναρίου, έτσι ώστε να μπορεί να διατεθεί η θέση σε κάποιον άλλον.

Είπαν για το σεμινάριο:

(Ελίνα)..πραγματικά συγχαρητήρια για το γεγονός ότι μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και με την ομάδα γεμάτη ανθρώπους από τόσο διαφορετικούς κόσμους, έχεις καταφέρει να κάνεις τόση διαφορά στην ποιότητα της ζωής τους.
Στ. Σ

“Παλιά ονειρευόμουν να υπήρχε ένας μαγικός τρόπος να βγουν από το κεφάλι μου όλες οι σκέψεις που με οδηγούσαν σε πράξεις που μετάνιωνα…Μερικά χρόνια μετά και με τη βοήθεια της υπέροχης Ελίνας μου και του NLP καταφέραμε να βγάλουμε όλες τις “κακές” σκέψεις και κάναμε χώρο για να φυτέψουμε μέσα “καλές”.”

Aντωνία Β.

“Αυτο που διαπιστωσα σε αυτην την φορα ειναι οτι οι ενεργοποιησεις λειτουργουν αρθροιστικα! Παραγεις ενα αποτελεσμα τη μια φορα και την επομενη αυτο ενυνδυναμωνεται κ εξελισεται!! Επισης, το nlp οχι μονο απελευθερωνει συναισθηματικα κ επαναπρογραμματιζει αλλα ομορφαινει κιολας- φυσικο botox ομως!!! Δε προκειται να ξαναχασω καμια!!”
Νίκη Μ.

Και έρχεται η στιγμή που αναρωτιέσαι πόσο πιο διαφορετική μπορεί να είναι η Ενεργοποίηση , πόσα περισσότερα να ανακαλύψεις για εσένα….. και έρχεται η Ελίνα να σου απαντήσει και να σου δείξει πολλάαααααα ακόμα …. Για ακόμα μια φορά μοναδική εμπειρία, έντονη με σημασία ! Ο ορισμός της Ενεργοποίησης!! Ευχαριστούμε πολύ…. και περιμένουμε……
Κ. Α.