Γνώμες και σχόλια σχετικά με τα σεμινάρια Ενεργοποίησης Δύναμης

Μερικά από τα σχόλια και τις εντυπώσεις των προηγούμενων σεμιναρίων Ενεργοποίησης.

  • “Παλιά ονειρευόμουν να υπήρχε ένας μαγικός τρόπος να βγουν από το κεφάλι μου όλες οι σκέψεις που με οδηγούσαν σε πράξεις που μετάνιωνα…Μερικά χρόνια μετά και με τη βοήθεια της υπέροχης Ελίνας μου και του NLP καταφέραμε να βγάλουμε όλες τις “κακές” σκέψεις και κάναμε χώρο για να φυτέψουμε μέσα “καλές”.”

            Αντωνία Β.
Δεκέμβριος 2015

  • “Αυτο που διαπιστωσα σε αυτην την φορα ειναι οτι οι ενεργοποιησεις λειτουργουν αρθροιστικα! Παραγεις ενα αποτελεσμα τη μια φορα και την επομενη αυτο ενυνδυναμωνεται κ εξελισεται!! Επισης, το nlp οχι μονο απελευθερωνει συναισθηματικα κ επαναπρογραμματιζει αλλα ομορφαινει κιολας- φυσικο botox ομως!!! Δε προκειται να ξαναχασω καμια!!”

Νίκη Μ.

Δεκέμβριος 2015

  • Θέλω να σου πω, ότι η χθεσινή συνάντηση ήταν για μένα αρκετά δύσκολη! Ήταν μια πρόκληση να το δω ΟΛΟ αυτό και να το “δουλέψω”. Οι προκλήσεις είναι για να τις διαχειριζόμαστε, και να τις “τοποθετούμε” στις θέσεις που τους αναλογούν…..ΠΟΤΕ υψηλότερες, αλλά ΟΥΤΕ και πιο χαμηλά! Ναι, θα έρχομαι στις ενεργοποιήσεις σου, είναι δώρο με παραλήπτη εμένα. Καλή εβδομάδα σου εύχομαι! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
  • Και έρχεται η στιγμή που αναρωτιέσαι πόσο πιο διαφορετική μπορεί να είναι η Ενεργοποίηση , πόσα περισσότερα να ανακαλύψεις για εσένα….. και έρχεται η Ελίνα να σου απαντήσει και να σου δείξει πολλάαααααα ακόμα …. Για ακόμα μια φορά μοναδική εμπειρία, έντονη με σημασία ! Ο ορισμός της Ενεργοποίησης!! Ευχαριστούμε πολύ…. και περιμένουμε……
    Oκτώβριος 2015       Κ. Α.

  • (Ελίνα)..πραγματικά συγχαρητήρια για το γεγονός ότι μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και με την ομάδα γεμάτη ανθρώπους από τόσο διαφορετικούς κόσμους, έχεις καταφέρει να κάνεις τόση διαφορά στην ποιότητα της ζωής τους.
    Στ. Σ.
  • Κάθε μήνα η Ενεργοποίηση είναι μια ευχάριστη έκπληξη, ένα δώρο προς τον εαυτό μου. Ποτέ δεν περίμενα ότι αυτές οι 2 ώρες θα με κάνουν το επόμενο πρωί να ξυπνάω ανακουφισμένη,αναγεννημένη και απίστευτα χαρούμενη για τον καινούριο μήνα. 
    A. K.
  • Ο εκπληκτικός Steve Jobs είπε σε μια ομιλία του “μην ζητάτε εκ των προτέρων να ενώσετε τις τελείες της ζωής σας”. Κάνοντας μια ανασκόπηση του χειμώνα που μας πέρασε, ανακάλυψα πόσο αρμονικά ενώθηκαν όλες οι δικές μου τελείες. Μια από αυτές ήταν οι μηνιαίες ‘ενεργοποιήσεις”. smile emoticonΆνθρωποι άγνωστοι μεταξύ τους ήρθαν κοντά, με κοινά όνειρα και στόχους για μια ζωή πιο κοντά στις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες τους – κόντρα στις αντιξοότητες της εποχής.
  • . Κ. Ενα υπέροχος μήνας ξεκίνησε σήμερα ήδη ενεργοποιημένος !!!!!!! με μια χρυσή κλωστή με δύναμη και πάθος με συνείδηση και αγάπη ολα όσα χρειάζομαι για ενα πραγματικά υπέροχο μήνα !!!!!!!! Ελινα ηταν τέλεια !!!!!
  • Κ. Κ.  Ελινα σ’ ευχαριστούμε για την δύναμη για θετική ενέργεια που μας έδωσες! Στόχος μας όλα αυτά να τα κάνουμε πράξη! Thank you!
  • Ε. Π.  Αυτό το μήνα θα έχουμε ακριβως οτι βαλαμε στοχο….δεν θα μείνουν στο χαρτί γιατι το πιστέψαμε…..!!! Σ´ ευχαριστούμε Ελίνα για οτι χρησιμη πληροφορία μας εδωσες!!! Είμαστε ενεργεια κ θα δονήσουμε λίγο πιο πάνω…καλους οραματισμούς σε όλους!!!
  • Κ. Α.  Για αλλη μια φορα απλα “μαγικο” .. και πολυ περιεργο να ακους τις σκεψεις σου να εκφράζονται απο ενα αλλο ατομο ….Thank you Elina !!!!!
  • Α. Κ. Νιώθω πραγματικά ευγνώμων που κατάφερα να παρακολουθήσω το σημερινό σεμινάριο της Ελίνας. Με γέμισε χαρά, δύναμη και αισιοδοξία για να ξεκινήσω τον Μαρτιο. Η ομάδα μας ήταν εξαιρετική και η Ελίνα για άλλη μια φορά μοναδική!!!! Καλό μήνα λοιπόν σε όλους!!!!
  •  Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό μου. Σε ευχαριστώ Ελίνα!
  • Ε. Β. Super!!! Telia!!!! Ksekinisame enan poly omorfo dimiourgiko kai thetiko mina!!!! Thank you Elina!!!!!
  • Καταπληκτικό event! Ευχαριστούμε Ελίνα! Ν. Μαρ.
  • Μοναδική εμπειρία! Κέρδισα πολλά!
  • Πάρα πολύ ωραίο το σεμινάριο.! Σε βάζει σε μια διαδικασία αυτοβελτίωσης και συγκέντρωσης με σκοπό να επιτύχεις τους στόχους σου. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Αλ. Γαλ.
  • Οσοι με ξέρουν, γνωρίζουν την καχυποψία μου για οτι ”εναλλακτικό”, για οτιδήποτε #newage και οτιδήποτε υπόσχεται ”ροζ θετικά συννεφάκια”. H Elina Giachali – Motivational Success Coach ουδεμία σχέση εχει με ολα αυτά, και αυτό είναι το βασικό της προτέρημα. Η ”αλήθεια” της. Η αξιοπιστία της. Οι σπουδές της και το πόσο γήινη είναι τελικά, βρε παιδί μου, αυτό το ”εχω πετύχει γιατί δουλεύω, εχω πλάνο, εχω ηρεμία, εχω καλή διάθεση και αγαπώ να εμπνέω κόσμο με ρεαλιστικά εργαλεία κι οχι παχιά λόγια. Η χτεσινή Κυριακή ηταν το καλύτερο ξεκίνημα για το 2015. Οσοι είμασταν εκεί μαζί της, το καταδιασκεδάσαμε και φύγαμε ελαφρότεροι. (Θα τα ξαναπούμε Elina Giachali) Ιλ. Κ.
  • Το “μαγικό” μετά την Ενεργοποίηση Δύναμης είναι ότι δεν ξεκαθαρισα απλά τον στόχο μου. Έφυγα από εκεί και ο στόχος μου ήταν ήδη ολοκληρωμενος μέσα μου. Μετά, οι ενέργειες και οι πράξεις απλά ακολούθησαν αβίαστα… Κάπου στη μέση του μήνα τώρα, ανυπομονώ να περάσουν άλλες δύο εβδομάδες μέχρι την επόμενη συνάντηση!
  • Είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινώ το μήνα μου γιατί με βοηθά να βάζω τάξη στη ζωή μου και να πετυχαίνω πράγματα με μαγαλύτερη άνεση και αρμονία, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ποιότητα της καθημερινότητάς μου