Group Coaching


Αν αναλογιστείς τις φορές που κλίθηκες να αντιμετωπίσεις μια δύσκολη κατάσταση θα αντιληφθείς ότι όταν υπήρχε υποστήριξη από τους ανθρώπους γύρω σου τα κατάφερες πολύ πιο καλά από ότι θα τα κατάφερνες αν λειτουργούσες χωρίς αυτούς.

Αυτό συμβαίνει γιατί μια ομάδα με καλή δυναμική μπορεί να μειώσει το στρες των μελών της ουσιαστικά, να δώσει τον χώρο που χρειάζονται για να παραμείνουν δημιουργικά και να ενισχύσει την αισιοδοξία τους. Τα αποτελέσματα που απορρέουν από μια ομάδα είναι πολύ μεγαλύτερα από το σύνολο των προσπαθειών των μελών της.
Επίσης, έρευνες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που ανήκουν σε μια καλοδομημένη ομάδα μπορούν και αντιμετωπίζουν πολύ πιο δυναμικά τις δυσκολίες που προκύπτουν από την ζωή.

Πιο συγκεκριμένα με τις ομάδες μου δουλεύω πάνω σε θέματα όπως:

  • στο να μάθουν αποτελεσματικούς μηχανισμούς διαχείρισης του Στρες.
  • στο να αναπτύξουν μεγαλύτερες δεξιότητες στην επικοινωνία μεταξύ τους αλλά και έξω από την ομάδα, χτίζοντας έτσι σχέσεις αλληλεγγύης και εμπιστοσύνης.
  • στην ανάπτυξη τομέων της Συναισθηματικής Νοημοσύνης που βοηθούν στην ισορροπία της προσωπικότητας τους και καθιστούν τον καθένα ένα λειτουργικό κομμάτι του ευρύτερου συνόλου.
  • στην δημιουργία ενός Προγράμματος Ζωής που θα τους βοηθήσει να παραμείνουν εστιασμένοι και δημιουργικοί παρά τις δύσκολες συνθήκες που μπορεί να υπάρχουν στο περιβάλλον.
  • στην γενικότερη ενδυνάμωση τους δημιουργώντας μια στρατηγική που επενδύει στις δυνάμεις τους και δημιουργεί μηχανισμούς στήριξης στις όποιες αδύναμες περιοχές τους.

Σε ταραγμένους καιρούς όπως αυτοί που διανύουμε η ισορροπία και η δύναμη που προσφέρει μια καλοοργανωμένη ομάδα θα αποτρέψει το φαινόμενο των σπασμοδικών αντιδράσεων και θα κάνει την διαφορά μεταξύ αυτών που θα μείνουν στην επιφάνεια και θα συνεχίσουν να κολυμπούν και εκείνων που θα παραδώσουν τα όπλα!

Η Ελίνα είνα μια χαρισματική coach. Καθώς έχει πολυετή πείρα στην διδασκαλία, έχει το χάρισμα να βοηθάει τους ανθρώπους να αλλάξουν και να βελτιώσουν την ζωή τους. Στην αρχή, μπορεί να σε καθοδηγήσει να αλλάξεις τις σκέψεις σου, κάτι το οποίο μπορεί να αλλάξει την ζωή σου. Έχει επίσης χιούμορ, κάτι που κάνει την όλη διαδικασία πολύ ευχάριστη. Έχω παρευρεθεί σε δυο εργαστήρια της στα οποία πέρασα πολύ όμορφα αλλά παράλληλα πήρα πρακτική σοφία την οποία χρησιμοποιώ κάθε μέρα. Είναι μια αληθινή επαγγελματίας και αυτό που βρίσκω οτι την ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους είναι φυσική της τάση να νοιάζεται πραγματικά για τους ανθρώπους. Κατά την γνώμη μου αυτό είναι αυτό που με κάνει να επιλέγω πως θα προσλάμβάνω έναν επαγγελματία. Το πραγματικό ενδιαφέρον για τον άνθρωπο, το πραγματικό ενδιαφέρον για εμένα. Συνεπώς, πραγματικά συστήνω την Ελίνα Γιαχαλή.

Website Owner, Web Analyst


Χρήστος Κυλιακούδης

“Να αποδέχεσε και να εκτιμάς τους ανθρώπους που στέκονται στο πλάι σου και σε στηρίζουν.”
Παρακολούθησα την Ελίνα σε ένα εργαστήριο της και με ενέπνευσε ο τρόπος με τον οποίον παρουσιάζει τις σκέψεις της. ΄Ηταν πράγματι καθηλωτικός και εμπεριστατωμένος.
Η Ελίνα σε καλεί να την ακούσεις και να εφαρμόσεις τις συμβουλές της για μια θετική και αισιόδοξη αντιμετώπιση. Εύχομαι οι περισσότεροι φίλοι μου να έχουν την ευκαιρία να εμπιστευτούν την αυθεντική καθοδήγηση της στα θέματα ζωής.


Θεόδωρος Κατσανός