CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
"Δυσκολευόμουν με τα συναισθήματα θυμού και απόρριψης μέχρι που έμαθα να χρησιμοποιώ την άσκηση του ανώτερου νου και ξαφνικά νιώθω μια απίστευτη ευγνωμοσύνη και γαλήνη"

Σοφία
"Νιώθω συγκλονισμένη. Πλέον, μαθαίνω να ζω τη στιγμή χωρίς να μπλέκομαι με το περιβάλλον. Είναι απλά λυτρωτικό.  "

Διονυσία
"Μέ τη μέθοδο ΕνΕλπίς και με τη βοήθεια της Ελίνας, επεμβαίνεις στο τρόπο που ο νους λειτουργει. Τον επαναπρογραματίζεις και πραγματικά αλλάζεις αυτό που έλκεις. Εμένα μου συμβαίνει κάθε μέρα!"

Δόμνα
"Μετά από 2 μήνες που είμαι στο πρόγραμμα ΕνΕλπίς, θέλω να πω πως νιώθω πως είναι δώρο ζωής. Είναι μία επένδυση ζωής. Είναι μαγικό αυτό που συμβαίνει μέσα μας. Νιώθεις συμπαγής χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω. Και το πιο σημαντικό, δυνατός να αντιμετωπίσεις τους πάντες και τα πάντα."

Κατερίνα
"Νιώθω Υ Π Ε Ρ Ο Χ Α! Χαρά, δύναμη, ηρεμία... τις περισσότερες μέρες. Καθημερινότητα μετ'εμποδίων και βγαίνω πρώτη και γρήγορα. Θαύματα (1) Κατάφερα να μιλήσω με σαφή & μεστό λόγο, με δυνατή φωνή μπροστά στον διευθυντή μου μπροστά σε άλλους, χωρίς καν να σκέφτομαι το τι θα γίνει μετά. Ήμουν στο παρόν μου, το ευχαριστήθηκα! Χωρίς τύψεις, ενοχές. Με χαρά! Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά στα 30 χρόνια που εργάζομαι. (2) Υπάρχουν ολοένα και περισσότερες στιγμές οικογενειακής αρμονίας. (3) Ο γιος μου έχει πάρει αρκετά κιλά και δεν ήθελε ούτε να το συζητήσει. Έκανα οραματισμό γι'αυτό.... και ΣΗΜΕΡΑ μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να τον βοηθήσω να μειώσει το βάρος του!!! Ευγνώμων Ελίνα." 

Αθανασία
"Στην ΕνΕλπίς© μου δόθηκε η ευκαιρία να βγάλω στην επιφάνεια πλευρές του εαυτού μου παραμελημένες και ανενεργές. Κατάφερα να πιστεύω στην αξία μου και να αποδεχτώ τον εαυτό μου και έμαθα πώς να κάνω πραγματικότητα τα όνειρά μου και τα ιδανικά μου." 

Βιολέττα
"Δεν έχω αγωνία όπως πριν, που τα πάντα μπορούσαν να με ταράξουν.  Φροντίζω τον εαυτό μου με αγάπη, τον προστατεύω, δεν τον εκθέτω. Ζω με ευγνωμοσύνη τις απλές στιγμές με τους οικείους μου και με αγάπη και κατανόηση. Περιμένω και αφήνω χρόνο. Δεν πιέζω και δεν πιέζομαι. Δεν έχω ανάγκη να ελέγξω τα πάντα και στο βαθμό που έκανα μέχρι πριν." 

Αλκυνόη
"Το σεμινάριο αυτό ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που χρειαζόμουν!!! Είναι πραγματικά υπέροχο να βιώνω την καθημερινότητά μου μέσα από την πλατφόρμα αγάπη, χαρά, γαλήνη, no matter what!!! Τα θαύματα πολλά: αίσθηση ευκολίας στην καθημερινότητα μου, αυξημένη διαύγεια, καλύτερη επικοινωνία με την κόρη και τη μητέρα μου. Έρχονται τα πράγματα που χρειάζομαι την κατάλληλη στιγμή, σαν δωράκια από το σύμπαν." 

Στέλλα
"Μετά από έντονα και σημαντικά προσωπικά γεγονότα, βίωσα μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή μου.

Αιθανόμουν ότι δεν είχα τον έλεγχο της πια, σαφέστατα είχα χάσει το δρόμο μου και κυρίως η ζωή είχε χάσει το νόημά και τη χαρά της.
 
Για μεγάλο χρονικό διάστημα, λοιπόν είχα την αίσθηση ότι οδηγούσα ένα ξεχαρβαλομένο κάρο που το τραβούσαν δύο γέρικα, διαμαρτυρόμενα, κουρασμένα βόδια.

Ξεκίνησα με την ομάδα Εν-Ελπίς, και ακολούθησα με σχετική πειθαρχεία και διστακτικά στην αρχή, αλλά με πολλή ισχυρή θέληση, και όρκο ζωής, την μέθοδο της Ελίνας και ένοιωσα πολύ σύντομα σημαντικές αλλαγές στη ζωή μου.

Το "κάρο" αιφνιδιαστικά είχε εξοπλιστεί με ένα πυραυλοκινητήρα. Μετά από το πρώτο διάστημα της έκπληξης, επιβεβαίωσα ότι ο πυραυλοκινητήρας ήταν πάντα εκεί αλλά μόλις πρόσφατα πήρε εμπρός!

Στην συνέχεια ανακάλυψα ότι ο πυραυλοκινητήρας είναι τμήμα ενός πλήρως λειτουργικού φουτουριστικού υπερ-όχηματος που μου ανήκει, γιατί είναι μέρος του εαυτού μου, με την δυνατότητα να με οδηγήσει με ασφάλεια, ακρίβεια και ταχύτητα όπου εγώ θελήσω. Τα δε καύσιμά του είναι πλήρως 'οικο-λογικά' και ανανεώνονται συνεχώς από την καθαρή μου πίστη, την πρόθεσή μου, την ισχυρή θέλησή μου, τις σκέψεις μου και κυρίως την συμπεριφορά μου, τις πράξεις μου και την αγάπη μου.

Είχα σβήσει από την μνήμη μου, εκείνη τη μέρα που το είχα φορτώσει στο κάρο 'προσωρινά', νοιώθοντας απελπισμένος, πληγωμένος, ηττημένος και μόνος." 

Χρήστος
"Η λέξη άνοδος, πετάω στα ουράνια και όλα τα συναφή, νομίζω δεν επαρκούν να περιγράψουν την κατάσταση της ζωής μου και της καριέρας ου αυτή τη στιγμή... Προσπαθώ και κάνω ότι μου έχετε μάθει και βλέπω τα πράγματα συνεχώς να βελτιώνονται, κλείνω συνέχεια ραντεβού μακιγιάζ, τα οικονομικά ανεβαίνουν, πηγαίνω στον Alpha που και που και βάφω, κάνω ωραίες δουλειές και άλλα τόσα πολλά που μου δίνουν τόση χαρά. Συνέχεια προσελκύω όμορφους ανθρώπους και ωραίες θετικές καταστάσεις.
Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα! Αν δεν ήσασταν εσείς δε θα είχα φτάσει στο σημείο που είμαι και ακόμα κάθε μέρα προσπαθώ. Δε σταματάει αυτό.
Είστε υπέροχη!" 

Βίκυ
Copyright © 2019 Life Coach Elina. All Right Reserved.
Powered By ClickFunnels.com