Εσύ θες να φέρεις την 
ευημερία στη ζωή σου με χάρη και ευκολία; 
 ΔΕΣ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
"Φέρε την ευημερία στη ζωή σου 
με χάρη και ευκολία"
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΝ-ΕΛΠΙΣ©
Θα φτιάξεις
όμορφες σχέσεις
Θα συντονιστείς με
την αφθονία σου
Θα γίνεις ο ίδιος η λύση
στο πρόβλημα σου
"ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΕΝ-ΕΛΠΙΣ©;"
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝ-ΕΛΠΙΣ©, ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ
10 διαδικτυακές ενότητες | Μία ενότητα κάθε βδομάδα
Πρόσβαση σε ειδικές ασκήσεις Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (ΝLP), δομημένες από την Ελίνα Γιαχαλή
1 Masterclass. Ένα ολοήμερο, συμπυκνωμένο βιωματικό σεμινάριο δια ζώσης, σε χώρο σεμιναρίων στην Αθήνα
Συμμετοχή σε κλειστό group στο facebook
BONUS: Δωρεάν συμμετοχή στα σεμινάρια Ενεργοποίησης Δύναμης που θα πραγματοποιηθούν την περίοδο Νοε 2018 - Νοε 2019
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Έναρξη: Σάββατο 15 Ιουνίου 2019
Λήξη: Τρίτη 30 Ιουλίου 2019
ΗΜ/ΝΙΕΣ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ (LIVE CALLS)
Πέμπτη 14/03/19: 20:00 - 21:30
Πέμπτη 28/03/19: 20:00 - 21:30
Πέμπτη 11/04/2019: 20:00 - 21:30
Πέμπτη 09/05/2019: 20:00 - 21:30
POWER DAY
(ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ)
Σάββατο 04/05/2019: 10:00 - 16:00
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Έναρξη: Σάββατο 16 Αυγουστου 2019
Λήξη: Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2019
MASTERCLASS
Σεπτέμβριος 2019
Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί
ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ
ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝ-ΕΛΠΙΣ©
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
"Δυσκολευόμουν με τα συναισθήματα θυμού και απόρριψης μέχρι που έμαθα να χρησιμοποιώ την άσκηση του ανώτερου νου και ξαφνικά νιώθω μια απίστευτη ευγνωμοσύνη και γαλήνη"
 
Σοφία
"Νιώθω συγκλονισμένη. Πλέον, μαθαίνω να ζω τη στιγμή χωρίς να μπλέκομαι με το περιβάλλον. Είναι απλά λυτρωτικό"
 
Διονυσία
"Με τη μέθοδο ΕνΕλπίς και με τη βοήθεια της Ελίνας, επεμβαίνεις στο τρόπο που ο νους λειτουργεί. Τον επαναπρογραμματίζεις και πραγματικά αλλάζεις αυτό που έλκεις. Εμένα μου συμβαίνει κάθε μέρα"
 
Δόμνα
"Μετά από 2 μήνες που είμαι στο πρόγραμμα ΕνΕλπίς, θέλω να πω πως νιώθω πως είναι δώρο ζωής. Είναι μία επένδυση ζωής. Είναι μαγικό αυτό που συμβαίνει μέσα μας. Νιώθεις συμπαγής χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω. Και το πιο σημαντικό, δυνατός να αντιμετωπίσεις τους πάντες και τα πάντα"

Κατερίνα
"Μετά από έντονα και σημαντικά προσωπικά γεγονότα, βίωσα μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή μου.

Αιθανόμουν ότι δεν είχα τον έλεγχο της πια, σαφέστατα είχα χάσει το δρόμο μου και κυρίως η ζωή είχε χάσει το νόημά και τη χαρά της.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, λοιπόν είχα την αίσθηση ότι οδηγούσα ένα ξεχαρβαλομένο κάρο που το τραβούσαν δύο γέρικα, διαμαρτυρόμενα, κουρασμένα βόδια.

Ξεκίνησα με την ομάδα Εν-Ελπίς, και ακολούθησα με σχετική πειθαρχεία και διστακτικά στην αρχή, αλλά με πολλή ισχυρή θέληση, και όρκο ζωής, την μέθοδο της Ελίνας και ένοιωσα πολύ σύντομα σημαντικές αλλαγές στη ζωή μου.

Το "κάρο" αιφνιδιαστικά είχε εξοπλιστεί με ένα πυραυλοκινητήρα. Μετά από το πρώτο διάστημα της έκπληξης, επιβεβαίωσα ότι ο πυραυλοκινητήρας ήταν πάντα εκεί αλλά μόλις πρόσφατα πήρε εμπρός! '

Στην συνέχεια ανακάλυψα ότι ο πυραυλοκινητήρας είναι τμήμα ενός πλήρως λειτουργικού φουτουριστικού υπερ-όχηματος που μου ανήκει, γιατί είναι μέρος του εαυτού μου, με την δυνατότητα να με οδηγήσει με ασφάλεια, ακρίβεια και ταχύτητα όπου εγώ θελήσω. Τα δε καύσιμά του είναι πλήρως 'οικο-λογικά' και ανανεώνονται συνεχώς από την καθαρή μου πίστη, την πρόθεσή μου, την ισχυρή θέλησή μου, τις σκέψεις μου και κυρίως την συμπεριφορά μου, τις πράξεις μου και την αγάπη μου.

Είχα σβήσει από την μνήμη μου, εκείνη τη μέρα που το είχα φορτώσει στο κάρο 'προσωρινά', νοιώθοντας απελπισμένος, πληγωμένος, ηττημένος και μόνος."

Χρήστος Κ. 
"Στην ΕνΕλπίς© μου δώθηκε η ευκαιρία να βγάλω στην επιφάνεια πλευρές του εαυτού μου παραμελημένες και ανενεργές. Κατάφερα να πιστεύω στην αξία μου και να αποδεχτώ τον εαυτό μου και έμαθα πώς να κάνω πραγματικότητα τα όνειρά μου και τα ιδανικά μου." 

Βιολέττα
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Κάθε πότε μπορώ να παρακολουθήσω το επόμενο μάθημα;

Κάθε Σάββατο, μέχρι το απόγευμα, αποκτάτε πρόσβαση στην επόμενη ενότητα της ΕνΕλπίς©
 Δε θα ήθελα να φαίνομαι στις συναντήσεις. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα;

Βεβαίως. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να φαίνεστε στις συναντήσεις, δεν έχετε παρά να κρατήσετε την κάμερα σας κλειστή. Ωστόσο κάθε μέλος, με την εγγραφή του στην ΕνΕλπίς© , συμφωνεί στη διατήρηση του απορρήτου σχετικά με τα μέλη και τα όσα αυτά μοιράζονται-εμπιστεύονται στην ομάδα. Έτσι, οι πληροφορίες σας είναι απόρρητες και προστατευμένες.
 Τι μπορώ να κάνω αν έχω μία ερώτηση σχετικά με την ύλη και δε μπορώ να παρευρεθώ στα διαδικτυακά μαθήματα (Live Calls);

Σε αυτή την περίπτωση μας στέλνετε email με την ερώτησή σας, το αργότερο 2 ημέρες πριν από το Live Call και η Ελίνα Γιαχαλή θα απαντάει την ερώτηση στο Live Call, το οποίο όπως σας είπαμε παραπάνω, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε μαγνητοφωνημένο, λίγες μέρες μετά.
 Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία σε διαδικτυακά προγράμματα. Τι συμβαίνει αν έχω κάποια απορία σχετικά με το πώς θα μπω στη διαδικτυακή μου τάξη, ώστε να παρακολουθήσω το μάθημα;

Η διαδικασία παρακολούθησης των μαθημάτων είναι πολύ απλή. Ωστόσο, σε περίπτωση που συναντήσετε την παραμικρή δυσκολία, ένα εκπαιδευμένο μέλος της ομάδας μας θα βρίσκεται στη διάθεσή σας, να σας οδηγήσει βήμα βήμα, μέχρι να νιώσετε σίγουροι με τη διαδικασία.
 Τι συμβαίνει σε περίπτωση που δεν θα μπορώ να παρευρεθώ στα Live Calls;

Σε αυτή την περίπτωση, θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε μαγνητοφωνημένο το Live Call λίγες μέρες μετά. 
 Τι εξοπλισμό χρειάζομαι για να συμμετέχω στις διαδικτυακές συναντήσεις της ΕνΕλπίς©; 

Χρειάζεστε τον υπολογιστή σας, καλή σύνδεση στο ίντερνετ και μια απλή κάμερα.
 Τι γίνεται σε περίπτωση που δεν θα μπορώ να παρευρεθώ στο Power Day λόγω απόστασης;

Όσοι δεν μπορούν να παρευρεθούν λόγω απόστασης, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Power Day διαδικτυακά. Ωστόσο, σε περίπτωση που βρίσκεστε εντός Ελλάδος, προτείνουμε να παρακολουθήσετε το Power Day δια ζώσης, καθώς τα σεμινάρια αυτά περιέχουν πολύτιμη εργασία προσωπικής ανάπτυξης. 
 Πως επικοινωνώ για οτιδήποτε χρειάζομαι με την ομάδα της ΕνΕλπίς;

Μας στέλνετε ένα email στο info.lifecoachelina@gmail.com. Η ομάδα της ΕνΕλπίς θα σας απαντήσει μέσα στις επόμενες 24 ώρες. 
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΕΝ-ΕΛΠΙΣ©
Η Ελίνα Γιαχαλή (επιλεγμένη μέσα στους 20 World Class Entrepreneurs στο βιβλίο Your Path to Business Success by Howard Fox) πιστεύει ότι οι όλοι οι άνθρωποι έχουν μέσα τους ακατέργαστο το ταλέντο της θετικής αλλαγής. Αυτό που χρειάζεται είναι να το αναπτύξουν από απλό ταλέντο σε καθημερινή δεξιότητα και τρόπο λειτουργίας.

Ως εκ τούτου, βοηθάει εκείνους που την εμπιστεύονται να υλοποιήσουν τους προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους τους μέσα από το δρόμο της στρατηγικής στοχοθεσίας και της σύνδεσης με την εσωτερική τους δύναμη και σοφία χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της αυτογνωσίας, της νευροεπιστήμης, του νευρογλωσσικού προγραμματισμού και του life coaching.

Διδάσκει και εκπαιδεύει ενήλικες για πάνω από 8 χρόνια. Έχει κάνει πάνω από 2,500 ώρες Coaching και έχει μιλήσει σε ακροατήρια άνω των 500 ατόμων, από πολλές και διαφορετικές κουλτούρες. Έχει κάνει πάνω από 150 σεμινάρια και εργαστήρια αυτογνωσίας και υλοποίησης στόχων και έχει εμψυχώσει πολύ μεγάλα κοινά. Προσφάτως ήταν καλεσμένη στα Tedx Patras για ένα εργαστήριο Επίτευξης Στόχων.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
info.lifecoachelina@gmail.com | elina@lifecoachelina.com
+30 698 2093 476 (10:00 - 14:00 & 17:00 - 20:00)
Copyright © 2019 Elina Giachali. All Right Reserved.
Powered By ClickFunnels.com