Έξι αλήθειες για την επιτυχία σας.

Σε αυτό το άρθρο θα μοιραστώ μαζί σας έξι από τις σημαντικότερες αλήθειες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για μένα την χρονιά που μόλις έφυγε.

Αλήθεια Νούμερο Ένα:  Η σημαντικότερη απόφαση που καλείστε να πάρετε είναι το αν θεωρείτε τον εαυτό σας συνειδητό δημιουργό της πραγματικότητας σας ή θεωρείτε τη ζωή σας μια τυχαία συγκυρία δομημένη από αποσπασματικά και τυχαία συμβάντα.

Αλήθεια Νούμερο Δύο: Οι επιθυμίες και τα όνειρα σας θα μείνουν απλές ευχές και όνειρα αν δεν αναλάβετε την συστηματική ενεργοτροφοδότηση τους και την στρατηγική της υλοποίησης τους!

Αλήθεια Νούμερο Τρία: Ξέρετε γιατί τόσος κόσμος πια παρακολουθεί τόσα σεμινάρια επίτευξης στόχων; Γιατί τους βοηθούν ΟΝΤΩΣ να τα πετυχαίνουν!!!

Αλήθεια Νούμερο Τέσσερα: Η ψυχή χρειάζεται εξέλιξη και μάθηση. Δεν χρειάζεται πόνο και δυσκολίες. Δεν την ενδιαφέρει αν έχετε μια ευχάριστη ή δυσάρεστη εμπειρία, εφόσον μαθαίνει και εξελίσσεται από αυτή.  

Αλήθεια Νούμερο Πέντε: Αν έχουμε μια και μόνο αποστολή σε αυτή τη ζωή είναι να εκδηλώσουμε όλο το δυναμικό μας. Τον καλύτερο δυνατό εαυτό μας.

Αλήθεια Νούμερο Έξι: Η ζωή μας δίνει το ερέθισμα να το κάνουμε αυτό μέσα από μια ή παραπάνω από τις παρακάτω περιοχές: Τις σχέσεις, την εργασία, την υγεία και τη διαχείριση ξαφνικών γεγονότων. Είναι στο χέρι μας αν θα δούμε το νόημα πίσω από τα ερεθίσματα που μας δίνονται ή να αφήνουμε τον καιρό να κυλάει μέσα από τα χέρια μας, άσκοπα και τυχαία.

Πάντα στην υπηρεσία σας για το καλύτερο,

Ελίνα Γιαχαλή

NLP Life & Business Coach, Speaker, Entrepreneur