About Elina Giachali

Eλίνα Γιαχαλή 

NLP Coach – Speaker- Teacher- Entrepreneur

Η Ελίνα Γιαχαλή είναι NLP Coach, Ομιλήτρια και Καινοτόμος Επιχειρηματίας, πιστοποιημένη από την παγκόσμιας κοινότητα του NLP ως NLP Master Practitioner, Social and Emotional Intelligence Coach.

Η αποστολή της είναι να οδηγεί ανθρώπους οι οποίοι βίωσαν δυσκολίες στην παιδική τους ηλικία, στην Ευημερία τους.

Διδάσκει και εκπαιδεύει ανθρώπους προς το δρόμο τους προς τη θετική αλλαγή για πάνω από 8 χρόνια. Έχει μιλήσει σε κοινά άνω των 500 ανθρώπων. Έχει κάνει πάνω από 1500 ώρες coaching. Eίναι μια επαγγελματίας εστιασμένη στη λύση, πολύ αποτελεσματική στο να αντιλαμβάνεται πως οι άλλοι κινητοποιούνται προς το δικό τους μονοπάτι προς την ευημερία και τι χρειάζονται να γνωρίζουν την τρέχουσα στιγμή. Τι τους οδηγεί να απελευθερωθούν από το τέλμα στο οποίο βρίσκονται και να αναλάβουν δράση προς την επίτευξη των στόχων τους. Στην εργαλειοθήκη της υπάρχουν ποικίλα εργαλεία. Από τα πρακτικά εργαλεία του  Life Coaching, της Νευροεπιστήμης, του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, της Αυτογνωσίας και της Ενεργειακής Ψυχολογίας μέχρι, την Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία και ασκήσεις Ανώτερης Συνειδητότητας.

Contact details:

Learn more about her at: www.lifecoachelina.com

Email: info@lifecoachelina.com

Speak: 6982 093476

 

Στο Facebook: https://www.facebook.com/life.coach.elina

“Η Ελίνα Γιαχαλή είναι ένας ειλικρινής άνθρωπος, δάσκαλος και μαθητής ταυτόχρονα, μπορείς εύκολα να επικοινωνήσεις μαζί του, έχει αρχές και προοδευτικό μυαλό, είναι καλά οργανωμένη, έχει χιούμορ και χαρίζει σε όλους ένα μεγάλο χαμόγελο.”

‘Αρης Μιχαλάτος

Διαχειριστής Κεφαλαίων NTL Fund

 

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΛΙΝΑ?

1

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Ελίνα Γιαχαλή είναι ένας άνθρωπος με γνώσεις που πηγαίνει πέρα από τα δεδομένα και τις θεωρίες και πραγματικά καταφέρνει να κάνει μια καλή χρήση των πηγών της και επηρεάσει και να παρακινήσει το κοινό της θετικά.
Είναι μια χαρισματική ομιλήτρια η οποία θα μιλήσει με κεντρικό σημείο της ανάγκες σου και μια καλά ενημερωμένη επαγγελματίας η οποία ακολουθεί τις τελευταίες δυναμικές και εξελίξεις της κοινωνίας και τις τάσεις της αγοράς.
Η Ελίνα είναι ο άνθρωπος κλειδί για εκείνον που επιθυμεί να έχει έναν ομιλητή ο οποίος θα παρακινήσει το κοινό τους και θα τον εμπνεύσει να προβεί στην διαδικασία θετικών αλλαγών.

Φερέοικος Χέλιξ

2

ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ

Η Ελίνα είνα μια χαρισματική coach. Καθώς έχει πολυετή πείρα στην διδασκαλία, έχει το χάρισμα να βοηθάει τους ανθρώπους να αλλάξουν και να βελτιώσουν την ζωή τους.

Στην αρχή, μπορεί να σε καθοδηγήσει να αλλάξεις τις σκέψεις σου, κάτι το οποίο μπορεί να αλλάξει την ζωή σου. Έχει επίσης χιούμορ, κάτι που κάνει την όλη διαδικασία πολύ ευχάριστη. Έχω παρευρεθεί σε δυο εργαστήρια της στα οποία πέρασα πολύ όμορφα αλλά παράλληλα πήρα πρακτική σοφία την οποία χρησιμοποιώ κάθε μέρα.

Είναι μια αληθινή επαγγελματίας και αυτό που βρίσκω οτι την ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους είναι φυσική της τάση να νοιάζεται πραγματικά για τους ανθρώπους. Κατά την γνώμη μου αυτό είναι αυτό που με κάνει να επιλέγω πως θα προσλάμβάνω έναν επαγγελματία. Το πραγματικό ενδιαφέρον για τον άνθρωπο, το πραγματικό ενδιαφέρον για εμένα.

Συνεπώς, πραγματικά συστήνω την Ελίνα Γιαχαλή.

Χρήστος Κυλιακούδης
Website Owner, Business Enterpreneur

3

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

H Ελίνα Γιαχαλή δεν είναι απλά μια coach. Έχει την προσωπικότητα που σε εμπνέει να συντονιστείς με την διάθεση της.

Στα εργαστήρια της είναι επαγγελματίας αλλά ταυτόχρονα βοηθάει τους άλλους να μαθαίνουν χωρίς να γίνεται πιεστική ή ‘δασκαλίστικη’. Η καλώς εννοούμενη ελαφρότητα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να πάνε σπίτι και να σκεφτούν, να καταλάβουν και να προβούν σε προσωπικές αλλαγές πάνω στα θέματα που δουλέψανε.

Σύλβια Κράεμμερ
Δυνατά χαρακτηριστικά: Εξαιρετικά αποτελέσματα, Προσωπικότητα, Ειδίκευση

4

ΓΝΗΣΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Να αποδέχεσε και να εκτιμάς τους ανθρώπους που στέκονται στο πλάι σου και σε στηρίζουν.

Παρακολούθησα την Ελίνα σε ένα εργαστήριο της και με ενέπνευσε ο τρόπος με τον οποίον παρουσιάζει τις σκέψεις της. ΄Ηταν πράγματι καθηλωτικός και εμπεριστατωμένος.
Η Ελίνα σε καλεί να την ακούσεις και να εφαρμόσεις τις συμβουλές της για μια θετική και αισιόδοξη αντιμετώπιση. Εύχομαι οι περισσότεροι φίλοι μου να έχουν την ευκαιρία να εμπιστευτούν την αυθεντική καθοδήγηση της στα θέματα ζωής.

Θεόδωρος Κατσανός