Public Speaking

Η κύρια ερώτηση που ρωτάω τους πελάτες μου όταν έρχονται σε εμένα για να φτιάξω μια ομιλία είναι η εξής:

Ποια είναι η αλλαγή που θέλετε να έχει γίνει στο ακροατήριο σας μετά το πέρας της ομιλίας μου;

Ποιο είναι το κύριο σημείο που θέλετε να θυμούνται μετά από κάποιο καιρό;

Στην πλειοψηφία μας οι άνθρωποι δεν χρειάζομαστε κάποιον να έρθει να μας αλλάξει την ζωή. Χρειαζόμαστε κάποιον να μας θυμίσει και πάλι την δύναμη μας. Να μας φέρει και πάλι σε επαφή με τα καλύτερα ιδανικά μέσα μας. Να μας βοηθήσει να ξανασυναντήσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Και τέλος να μας υπενθυμίσει ότι μικρές καθημερινές εφικτές αλλαγές μπορούν να οδηγήσουν σε μια μεγάλη αλλαγή που θα αποτελέσει μια θαυμάσια βελτίωση στην ποιότητα της ζωής μας, στον επαγγελματικό και τον προσωπικό τομέα.

Ως ομιλήτρια το πρώτο μου μέλημα την εμψύχωση και κινητοποίηση των ανθρώπων για να κάνουν την αλλαγή που ίδιοι επιλέγουν. Στόχος μου είναι κάτι παραπάνω από ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα της στιγμής.

Αυτό μπορεί να το κάνει μια καλά δομημένη ομιλία. Δικό μου μέλημα όταν κάνω μια ομιλία είναι το να  έχω θυμίσει στο τέλος στο κάθε άτομο ξεχωριστά το ότι είναι ένα σημαντικό μέρος ενός μεγάλου συνόλου. Το ότι η δική του επιτυχία είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει στο κοντινό αλλά και στο ευρύτερο περιβάλλον του. Το ότι ο κάθε ένας από εμάς μπορεί μέσα από το ταξίδι της υλοποίησης των στόχων του να ηγηθεί μέσω του παραδείγματος του και να βοηθήσει στην εξυγείανση και την πρόοδο ολόκληρου του οικοσυνόλου στο οποίο ανήκει.

Πως θα προσφέρω στο ακροατήριο μου:
Μέσα από τις ομιλίες μου οι παρευρισκόμενοι θα φύγουν με καθαρότερη εικόνα πραγματικότητας, με ρεαλιστικές πληροφορίες αλλά και με μια διευρυμένη οπτική γωνία η οποία τους δίνει την δυνατότητα και τον τρόπο να λειτουργήσουν δυναμικά, να ανοίξουν τα φτερά τους πέρα από τη ζώνη άνεσης τους, για να δημιουργήσουν τα αποτελέσματα που επιθυμούν.

Τα λόγια μιας ομιλίας μπορεί να είναι κάτι που θα περάσει και θα ξεχαστεί. Το αίσθημα όμως το οποίο γεννήθηκε στην ομιλία, οι αποφάσεις που πάρθηκαν και οι δράσεις που πυροδότησε αμέσως μετά φέρνουν θετικά αποτελέσματα και μια σχέση σύνδεσης του ακροατηρίου με τον ανώτερο σκοπό και στόχο του.

Γνώμες:

Οn January 2017, I had the opportunity to attend Elina’s speech regarding NLPYS and goals achievement. At the beginning, Elina, in an unexpected and touching way shared her personal story and gained the trust and respect of the audience in a flash! Her deep knowledge on the topic she analysed was obvious and was supported with her great passion to use vivid examples. Her impact language in combination with her ability to give audience what they needed was also enhanced by interactive activities such as visualization. Her structured speech as long as her clear way to pass the message make her a genuine motivational speaker who I will enjoy to watch again in the near future.

Ν. Petikas, HR Consultant & Trainer at PwC

Η Ελίνα Γιαχαλή είναι ένας άνθρωπος με γνώσεις που πηγαίνει πέρα από τα δεδομένα και τις θεωρίες και πραγματικά καταφέρνει να κάνει μια καλή χρήση των πηγών της και επηρεάσει και να παρακινήσει το κοινό της θετικά. Είναι μια χαρισματική ομιλήτρια η οποία θα μιλήσει με κεντρικό σημείο της ανάγκες σου και μια καλά ενημερωμένη επαγγελματίας η οποία ακολουθεί τις τελευταίες δυναμικές και εξελίξεις της κοινωνίας και τις τάσεις της αγοράς. Η Ελίνα είναι ο άνθρωπος κλειδί για εκείνον που επιθυμεί να έχει έναν ομιλητή ο οποίος θα παρακινήσει το κοινό τους και θα τον εμπνεύσει να προβεί στην διαδικασία θετικών αλλαγών.

Φερέοικος Χέλιξ

I was the Experience Team Venue manager for TEDx Patras 2016 “Opportunities”.

Elina Giahali presented and conducted one of the TEDx Patras 2016 workshops.

Her workshop “Your vision is your strenth” was an experiential workshop that received a lot of positive feedback and added value to the core values and theme related TEDx Patras Event “Opoportunities” as via her interactive workshop she led the participants to a path of self discovery and personal goal achievement. She was practical in her approach and made immediate connection with her audience. Her level of professionalism and pleasant personality only made it a pleasure to work with her.

DimitrisKouniakis

EFL Owner,

Experience Venue Manager TEDx Patras 2016

H Ελίνα Γιαχαλή δεν είναι απλά μια public speaker. Έχει την προσωπικότητα που σε εμπνέει να συντονιστείς με την διάθεση της. Στα εργαστήρια της είναι επαγγελματίας αλλά ταυτόχρονα βοηθάει τους άλλους να μαθαίνουν χωρίς να γίνεται πιεστική ή ‘δασκαλίστικη’. Η καλώς εννοαύμενη ελαφρότητα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να πάνε σπίτι και να σκεφτούν, να καταλάβουν και να προβούν σε προσωπικές αλλαγές πάνω στα θέματα που δουλέψανε.
Δυνατά χαρακτηριστικά: Εξαιρετικά αποτελέσματα, Προσωπικότητα, Ειδίκευση

Σύλβια Κράεμμερ