Καλό Σαββατοκύριακο

Καλό Σαββατοκύριακο

Παρασκευή σήμερα και παρότι είμαστε ακόμα στην δουλειά, η σκέψη ότι σε λίγο έρχεται Σαββατοκύριακο, μας δίνει αισιοδοξία και μας φτιάχνει την διάθεση. Κι όμως… πόσες φορές δεν μας έχει συμβεί να τελειώνει το Σαββατοκύριακο αφήνωντας μια απογοήτευση πίσω του; Πόσες φορές δεν μας έχει συμβεί Κυριακή απόγευμα να παρακαλάμε να φτάσει το πρωινό της Δευτέρας για να πάμε πίσω στην δουλειά;

Ομως οι εποχές είναι δύσκολες και δρουν εξαντλητικά στην ψυχολογία των περισσοτέρων από εμάς. Συνεπώς, οι ευκαιρίες για ξεκούραση, σωματική και ψυχολογική πρέπει να αξιοποιούνται στο μέγιστο δυνατό έτσι ωστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής.

Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε συνεπώς έτσι ώστε αυτό το Σαββατοκύριακο (αλλά και όλα τα υπόλοιπα) να μας αφήσει το όφελος που επιθυμούμε;

 • Πρώτα από όλα να κλείσουμε τον υπολογιστή και να βγούμε έξω από το σπίτι. Ας κανονίσουμε να συναντηθούμε με ανθρώπους που φέρουν μια θετική ενέργεια. Αυτό έχει θαυματουργά αποτελέσματα στην διάθεση μας και οι έρευνες έδειξαν οτι ωφελεί άμεσα και την υγεία μας!
 • Στην συνέχεια καλό είναι να κάνουμε κάτι το οποίο θα απασχολήσει το μυαλό μας με έναν διαφορετικό τρόπο. Αυτό θα μας δώσει απόσταση από τα προβλήματα μας και θα μας κάνει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίλυση τους. Ένα γεύμα με την οικογένεια με ένα κερί στο τραπέζι και ένα μικρό βάζο με λουλούδια, μια χαλαρή πεζοπορία, μια ώρα διάβασμα ενός καλού βιβλίου και άλλα πολλά θα ξεκουράσουν λίγο την σκέψη μας και θα μας δώσουν αισιοδοξία.

Οι υποχρεώσεις που μένουν για το Σαββατοκύριακο είναι συνήθως πολλές. Αλλά και εδώ θα πρέπει να μπει ένα μέτρο. Ας οριοθετήσουμε το πόσο θα ασχοληθούμε με τα “πρέπει” και ας δώσουμε σημασία στην ανάγκη μας για ξεκούραση. Οι δουλειές ποτέ δεν τελειώνουν. Οι δυνάμεις μας όμως κάποια στιγμή…ΝΑΙ! Για αυτό ας βάλουμε τα δυνατά μας και ας φτιάξουμε ένα όμορφο σχέδιο για το Σαββατοκύριακο μας. Το δικαιούμαστε!

Πάντα στην υπηρεσία σας για το καλύτερο,

Ελίνα Γιαχαλή

2 Responses to Καλό Σαββατοκύριακο

 1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ DOWN TOWN ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ….ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΧΑΛΗ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ!!!!!ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΣΩΣΤΑ.ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ…ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΤΡΕΣ…ΜΕ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

  • adminuser says:

   Γειά σου Άννα Μαρία,

   Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Προσπάθησα να απαντήσω στο mail σου αλλά για κάποιο λόγο επιστρέφονται τα mail πίσω. Αν σου είναι εύκολο στείλε μου στο elina@lifecoachelina.com (το mail που υπάρχει και στην φόρμα επικοινωνίας τους site) ετσι ώστε να μπορέσω να σου πω πληροφορίες σχετικά.

   Με εκτίμηση

Comments are closed.