Τι είναι το Coaching;

Τι είναι το Coaching?

Σκέψου να είχες την υποστήριξη κάποιου ο οποίος νοιάζεται για την επιτυχία σου τόσο όσο εσύ, ο οποίος θα σε ρωτούσε εξαιρετικές ερωτήσεις για να σε ενθαρρύνει να αναδείξεις όλο το δυναμικό σου και να βρεις λύσεις που δεν γνώριζες ότι είχες. Κάποιον ο οποίος θα σε προκαλούσε να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να δεις από διαφορετικές οπτικές και διαστάσεις. Αυτό είναι το Coaching!Το coaching όταν χρησιμοποιείται αποτελεσματικά είναι σαν ένα laser στη σκέψη σου το οποίο κόβει την αναβολή και σου γεννάει άμεσα τη διάθεση για δράση.Το Coaching είναι το πιο γρήγορο μέσο ανάπτυξης. Ο λόγος είναι το ότι δίνει αποτελέσματα και βοηθάει να βελτιωθεί η απόδοση και η παραγωγικότητα με την προϋπόθεση ότι γίνεται σωστά.

Το Coaching:

  •  Βελτιώνει την αυτοεκτίμηση και την αυτογνωσία σου.
  •  Βελτιώνει σημαντικά  την επικοινωνία σου με τους άλλους. 
  •  Σε βοηθάει να αποκτήσεις σαφή κατεύθυνση.
  •  Σε βοηθάει να αποκτήσεις καθαρή σκέψη και να αναδείξεις όλο το δυναμικό σου.

Το Coaching δίνει την ευκαιρία να πεις φωναχτά πράγματα σε ένα ασφαλές περιβάλλον τα οποία δεν θα έλεγες ποτέ σε έναν υποκειμενικό ακροατή.

Σκέψου κάποιον ο οποίος υποστηρίζεται και ενθαρρύνεται από έναν Coach να ανεβάζει τον πήχη και να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Αυτός ο άνθρωπος θα γίνει πιο σαφής σχετικά με το τι θέλει, πιο ενεργοποιημένος να αναπτυχθεί και να αναλάβει δράση να πάει τον εαυτό του μπροστά και να καταφέρει περισσότερα από όσα νόμιζε ότι μπορεί.

 

Τώρα σκέψου μια ολόκληρη ομάδα να δουλεύει έτσι, έχοντας την ίδια υποστήριξη. Σκέψου μια ολόκληρη πόλη! Έναν ολόκληρο οργανισμό!
Η επίδραση του Coaching είναι τεράστια!

Σας εύχομαι να είστε καλά,

Ελίνα Γιαχαλή